

- Да, разбира се! При условие, че не ревнувате жена си.

- Ракията е по-добре да е домашна и стара, а жената е по-добре да е млада и чужда!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е арабска, а крайният резултат е необичайно вкусен, така че няма да го приготвяте само веднъж
Топеницата е традиционна балканска разядка, чието име идва от действието „топя се“
Става с малко продукти и е много проста рецептата
Необходимата съставка може да се намери във всяка кухня, но малко хора я използват точно по този начин
Резултатът е хрупкав отвън, пълен с разтопен кашкавал и сочни зеленчуци отвътре
Задължително опитайте тази рецепта
Рецептата не е много трудна, така че вярваме, че ще се справите, а и ще знаете какво ядете
Вкъщи я обожават, а за пица вече дори не се сещат
Правя това през ден-два и всички у дома ме питат за още
Лесна рецепта за апетитни кюфтета от червена леща с магданоз – идеални за обяд, вечеря или разядка на хляб